loading

verlichting

Uw verlichting en zo veel meer.

Voor al uw Verlichting op uw maat en budget .

Vooral uw binnenverlichting en buitenverlichting bent u bij Elektro Pieters aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment waar wij met werken .

Zo doen wij het.

Na u contact heeft opgenomen met ons . komen wij langs en gaan we samen met u na welke armatuur perfect is . daarmee houden we rekening met de toepassing , binnen of buiten en natuurlijk ook het budget . Na de keuze gemaakt is wordt er een datum afgesproken  voor de installatie van de verlichting .

U zoekt een Elektricien? dringend . Elektro Pieters is wat u zoekt .

Elektro Pieters is een jong en dynamisch bedrijf dat zich ontplooid in algemene elektriciteitswerken . Dat houdt in van herstelling tot verbouwingen zelfs tot nieuwbouw kan u bij ons terecht . Zelf als u nog een elektricien nodig heeft die zelfde dag nog kan langs komen bent aan het juiste adres bij Elektro Pieters. Wij werken met bekende merken en staan bekend om onze eerlijkheid , precisie en kwaliteit van ons werk. Elektro Pieters is gevestigd in Waasmunster Vlakbij de E17 afrit Waasmunster Belsele. Dit is natuurlijk een ideale centrale ligging tussen Gent en Antwerpen en ook Brussel is op 30 min rijden in bereik van Elektro Pieters.

Wij zijn dan ook de Elektricien die u zoekt . Ontdek meer van ons, door eens rond te kijken op onze site of neem gerust contact met ons op